Pretraga
Povratak na sve novosti

Poziv na prijavu – Tečaj engleskog jezika

Poziv na prijavu – Tečaj engleskog jezika

Ženska udruga “IZVOR” već dugi niz godina kontinuirano provodi tečaj engleskog jezika, u suradnji sa Gradskom i sveučilišnom knjižnicom Osijek. Tečaj je za sve polaznike/ce u potpunosti besplatan budući se financira putem projekta, a očekivani početak je 05. rujna 2022. te će se održavati u večernjim satima.

Tečaj se organizira u sklopu programa „Mreža usluga za život u zajednici“, financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, a u partnerstvu s Gradom Osijekom, Centrom za socijalnu skrb Osijek i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje.

Tečaj je namijenjen osnaživanju mladih osoba bez odgovarajuće roditeljske skrbi, (dugotrajno) nezaposlenih osoba, žrtvi obiteljskog nasilja, osoba s invaliditetom, korisnika/ca zajamčene minimalne naknade i drugih socijalno osjetljivih skupina naznačenih na prijavnom obrascu, koje imaju prednost pri upisu.

Pozivamo sve zainteresirane da se prijave do 28. kolovoza 2022., putem prijavnog obrasca kojeg je moguće preuzeti na kraju ove objave te koji je potrebno ispuniti i poslati na sljedeći e-mail: izvortenja.prijave@yahoo.com.

Broj sudionika je ograničen, a nepotpune prijave neće se razmatrati. Nakon što se formira rang lista na temelju zaprimljenih prijava, sudionici koji su primljeni biti će kontaktirani/e.

Komentari
Objavite svoj komentar Zatvori