Pretraga
Povratak na sve novosti

Poziv na prijavu – Osposobljavanje za upravljanje motornim vozilom B kategorije

Poziv na prijavu – Osposobljavanje za upravljanje motornim vozilom B kategorije

Ženska udruga “IZVOR”, u partnerstvu sa Gradom Osijekom, Centrom za socijalnu skrb Osijek i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Osijek, već duži niz godina kontinuirano provodi programe obrazovanja, osposobljavanja i prekvalifikacije za mlade i odrasle osobe. U okviru projekta „Mreža usluga za život u zajednici“, financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, imamo mogućnost osigurati dio troška školarine za osposobljavanje za upravljanje motornim vozilom B kategorije za dvije osobe. Pritom, Ženska udruga „IZVOR“ će snositi trošak osnovnih usluga osposobljavanja za upravljanje vozilom – tečaja iz prometnih propisa i upravljanja vozilom. Trošak vanjskih usluga vezanih uz osposobljavanje (trošak ispita iz propisa i ponavljanja ispita, ispita iz vožnje i ponavljanja ispita, liječničkog pregleda, tečaja prve pomoći i slične izdatke) obvezuje se snositi prijavitelj/ica, odnosno njegov zakonski zastupnik/ca.

Uvjeti za prijavu u autoškolu jesu: Liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za vozača, dokaz da ste državljanin RH ili imate prijavljen boravak u RH, pismenost, dobna starost od minimalno 17,5 godina.

Ovaj Poziv je usmjeren primarno na osnaživanje mladih osoba s područja OBŽ/Grada Osijeka, koji su bez odgovarajuće roditeljske skrbi i/ili u nepovoljnom položaju, iz obitelji nižeg socioekonomskog statusa i dr.

U prilogu se nalazi prijavni obrazac kojeg možete dostaviti popunjenog za zainteresirane kandidate/kinje na e-mail udruge zenska.udruga.izvor@gmail.com do 31. kolovoza 2022. Uz prijavni obrazac potrebno je dostaviti i uvjerenje da se ne vodi kazneni postupak protiv prijavitelja/ice, ne starije od 6 mjeseci. Predviđeno vrijeme početka osposobljavanja za upravljanje motornim vozilom je rujan 2022. Nakon što se formira rang lista na temelju zaprimljenih prijava te završi procjena prijava od strane Komisije, prijavitelji/ice koji su primljeni biti će kontaktirani/e.

Komentari
Objavite svoj komentar Zatvori